Вести

Треће место на Пословном изазову у Чачку

Треће место на Пословном изазову у Чачку

У Чачку је 4. новембра за ученике школа са територије југозападне Србије у организацији Достигнућа младих у Србији, одржано једно од четири регионална такмичења средњошколаца у предузетничким вештинама „Пословни изазов“.

„Пословни изазов“ је једнодневни догађај у коме представници академског и бизнис сектора постављају пред тимове ученика изазов – задатак који представља неки од њихових реалних пословних проблема. Тимови припремају бизнис план као одговор на изазов и презентацију свог одговора пред петочланим жиријем.

10690268_664815723636904_3374807654776507464_n

Представници наше школе били су Кристина Вукојичић и Никола Драшковић из III 5, као и Анђела Николић и Душан Цветковић из III 4.

У конкуренцији 100 средњошколаца са подручја Чачка, Новог Пазара, Пријепоља, Ариља, Горњег Милановца, Ивањице, Крагујевца, Краљева, Пожеге, Сјенице, Тополе, Трстеника и Ужица.

Кристина Вукојичић је са својим тимом у коме су били Амила Кајевић (Гимназија, Пријепоље), Бојана Јовановић (Медицинска школа „Сестре Нинковић“, Крагујевац) и Никола Јовићевић (Економска школа, Чачак) освојила 3. место и у фебруару следеће године ућествоваће на Националном финалу Пословног изазова у Београду.

Facebooktwittergoogle_plusmail