Вести

Пласман на национални сајам ученичких компанија

Пласман на национални сајам ученичких компанија

На регионалном такмичењу ученичких компанија одржаном 1. априла у тржном центру Крагујевац Плаза изабране су компаније које ће на националном финалу представљати регионе централне и југозападне Србије.

Наша компанија, ПАРАДАЈЗ, је и ове године изборила место међу 20 најбољих ученичких компанија средњих школа Србије, освојивши пето место у конкуренцији 27 компанија из Пријепоља, Трстеника, Ариља, Краљева, Пожеге, Ужица, Ивањице, Тополе, Новог Пазара и Крагујевца.

Менаџмент тим наше компаније чине:

  • Кристина Вукојичић, председник компаније,
  • Никола Драшковић, директор маркетинга,
  • Анђела Николић, директор производње,
  • Душан Цветковић, директор финансија,
  • Николић Никола, директор људских потенцијала.

Сајму су присуствовали и остали чланови наше компаније: Сања Бабић, Катарина Анђелковић, Данијела Марковић, Катарина Милетић, Јован Павловић, Андрија Радисављевић, Ана Миладиновић и Јанко Илић.

10473551_745694222215720_9120230863839167016_n

Национално финале такмичења ученичких компанија биће реализовано у Београду од 17. до 19. маја, а победник ће представљати Србију на европском избору за најбољу ученичку компанију који ће бити одржан крајем јула у Берлину и на коме ће учествовати средњошколци из више од 30 земаља.

Ово је доказ да је Економско-трговинска школа у Крушевцу препознала програм: Ученичка компанија као “најбољи пример предузетничког образовања”. У оквиру овог програма ученици имају прилику да науче како идеју претворити у реалност. Оснивајући своја мини предузећа, пролазе кроз јединствено искуство вођења компаније у којем посвећују пажњу не само свом производу или делатности, већ и “запосленима” унутар компаније, истичући пре свега тимски рад.

Рад наше компаније можете пратити и на интернет страници http://www.ekonomijagejm.rs и на нашој Фејсбук страници https://www.facebook.com/EkonomijaGEJM.

Facebooktwittergoogle_plusmail