Вести

Најбоља бизнис идеја

Најбоља бизнис идеја

У Бизнис инкубатору у Крушевцу 13.06.2019. године одржано је „Такмичење за најбољу бизнис идеју“ у оквиру пројекта „Отварање регионалног иновационог стартап центра Расинског округа“ које финансира Кабинет министра за иновације и технолошки развој.

Од преко 300 полазника из нашег региона, селекциона комисија је одабрала 15 најбољих који су ушли у такмичарски део и борили се за изузетно вредне награде.

Ученици наше школе који су учествовали на овом такмичењу били су: Стефан Петковић  III-1, Бранислав Раденковић III-1, Јована Раденковић III-8, Милица Чоловеић IV-2  и Урош Милутиновић IV-4. Њихови ментори били су професори економске групе предмета, Виолета Ђаковић, Славица Симић – Лукић и Невенка Бабић.

Сви ученици су имали веома занимљиве бизнис идеје, а најуспешнији је био Стефан Петковић који је укупном пласману освојио треће место са својом бизнис идејом „Royal Salad“ o хидропонском  начину гајења зелене салате.

Победници су својили вредне награде, а сви учесници и њихови ментори су добили сертификате о учешћу на овом предузетничком такмичењу.

Facebooktwittergoogle_plusmail