Вести

Наши млади предузетници

Наши млади предузетници

Сектор предузетништва Привредне коморе Србије, са циљем развоја предузетничког духа код средњошколаца, организовао је 02.11.2018. године презентацију бизнис планова награђених ученичких тимова из Новог Пазара, Ниша, Смедерева и Крушевца који су победили на Националном такмичењу предузетништва у оквиру пројекта „НаПред“.

Поред представника Привредне коморе Србије и представника Високе школе за пословну економију и предузетништво  Београд,  као организатора такмичења  у предузетништву, презентацији ученичких радова  присуствовао је и Драгомир Петронијевић члан Градског већа за привреду Града Београда.

Нашу школу су представљали  ученици III-1 одељења, Стефан Петковић, Бранислав Раденковић и Андрија Ракић са ментором, професором Виолетом Ђаковић. Они су врло успешно и запажено презентовали свој бизнис план под називом „Еколошки узгој свиња“. 

У 2019. години најављена је даља сарадња ПКС, Града Београда и Високе школе за пословну економију и предузетништво Београд у развоју предузетништва код младих. Наша школа ће и даље активно учествовати на свим предстојећим манифестацијама.

Facebooktwittergoogle_plusmail