Наши млади предузетници

Сектор предузетништва Привредне коморе Србије, са циљем развоја предузетничког духа код средњошколаца, организовао је 02.11.2018. године презентацију бизнис планова награђених ученичких тимова из Новог Пазара, Ниша, Смедерева и Крушевца који су победили на Националном такмичењу предузетништва у оквиру пројекта “НаПред”.

Поред представника Привредне коморе Србије и представника Високе школе за пословну економију и предузетништво  Београд,  као организатора такмичења  у предузетништву, презентацији ученичких радова  присуствовао је и Драгомир Петронијевић члан Градског већа за привреду Града Београда.

Нашу школу су представљали  ученици III-1 одељења, Стефан Петковић, Бранислав Раденковић и Андрија Ракић са ментором, професором Виолетом Ђаковић. Они су врло успешно и запажено презентовали свој бизнис план под називом “Еколошки узгој свиња”. 

У 2019. години најављена је даља сарадња ПКС, Града Београда и Високе школе за пословну економију и предузетништво Београд у развоју предузетништва код младих. Наша школа ће и даље активно учествовати на свим предстојећим манифестацијама.

Facebooktwittergoogle_plusmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *