Вести

Наша ученичка компанија је трећа на Националном такмичењу

Наша ученичка компанија је трећа на Националном такмичењу

На националном такмичењу најбољих ученичких компанија Србије, одржаном од 17-19. маја у Београду, компанија наше школе, ПАРАДАЈЗ, освојила је треће место.

Након низа teambuilding и icebreaking активности одржаних у недељу 17.5. двадесет најбољих тимова из средњих школа широм Србије представило је у понедељак, 18. маја, производе и услуге својих компанија у оквиру продајног сајма у тржном центру Делта Сити.

Другог дана такмичења, у Клубу посланика, ученици су презентовали публици и жирију бизнис планове.

13287_888969541163659_7094052418586157505_n

Менаџмент тим наше компаније чине: Кристина Вукојичић, Анђела Николић, Никола Драшковић, Никола Николић и Душан Цветковић.

Значајан допринос овом успеху дали су и следећи ученици: Тијана Грујић, Јован Павловић, Ана Миладиновић, Сања Бабић и Филип Јочић.

Ментор компаније је професор економске групе предмета, Зоран Богдановић а помоћ у припреми производа и наступа на сајму дали су и професори: Јелена Несторовић, Милена Коматиновић и Бранкица Милановић.

Највећа домаћа трговинска компанија ДИС је препознала квалитет и идеју производа наше компаније и пружила медијску и финансијску подршку нашем наступу на овогодишњем такмичењу. Захвалност за помоћ припада и власницима ресторана КОНАК и пекаре БУБА, из нашег града.

Facebooktwittergoogle_plusmail